dimarts, 13 de maig del 2008

Com ens ha afectat 4/ Como nos ha afectado 4

Pensareu que el títol més adient és llibres, però no, el perquè l'entendreu de seguida.

Un dels llibres que més poden cridar l'atenció és el que us presento a continuació: Sushi per a principiants, de l'autora: Marian Keyes. El llibre ens relata la següent història:

"A la redacció d'una nova revista destinada a dones i dirigida per dones, s'està preparant el llançament del primer número.
La Lisa és el viu retrat de la dona triomfadora: és jove, guapíssima, eficient i impertorbable. L'Ashling, una jove irlandesa, sempre està patint i és molt insegura, però sembla que finalment ha trobat l'oportunitat de la seva vida. La Clodagh, jove i guapa, també, és la típica mare de família avorrida per la vida que fa. Aquesta és la història de tres dones que busquen allò que tots busquem: la felicitat."

Podeu observar que el llibre no té cap tipus de relació amb el món japonès? Ni tan sols amb el Sushi?! Doncs bé... fins a quin punt aquest títol ha sigut un reclam? Perquè a la portada i veiem el que i veiem???

Creieu que el títol ha fet que el llibre tingués més vendes? Quants llibres poden portar al títol quelcom de japonès, i, en realitat, no tenen res que veure en aquest món?

Seguirem informant
---------------------------------------------------------------------------------

Pensareís que el título más adiente es libros, pero no, el porque lo entendereis enseguida.

Uno de los libros que más pueden llamarnos la atención es el que os presento a continuación: Sushi para principiantes, de la autora: Marian Keyes. El libro nos cuenta la seguiente historia:

"En la redacción de una nueva revista destinada a mujeres y dirigida por mujeres, se está preparando el lanzamiento del primer número.
La Lisa es el vivo retrato
de la mujer triunfadora: és joven, guapíssima, eficiente y imperturbable. L'Ashling, una joven irlandesa, siempre está sufriendo y és muy insegura, pero parece que finalmente ha encontrado la oportunidad de su vida. La Clodagh, joven y guapa, también, és la típica madre de família aburrida por la vida que hace. Esta és la historia de tres mujeres que buscan aquello que todos buscamos: la felicidad."

Podeís ver que el libro no tiene ningún tipo de relación con el mundo japonés? Ni tan siquiera con el Sushi?! Pués bien... hasta que punto este título ha sido un reclamo? Porqué en la cubierta vemos lo que vemos??

Creeís que el título ha hecho que el libro obtuviese más ventas? Cuantos libros pueden llebar en el título algo de japonés y, en realidad, no tienen nada que ver con ese mundo?

Seguiremos informando.