dimarts, 6 de maig del 2008

Com ens ha afectat 3/ Como nos ha afectado 3






Segurament us esteu preguntant en què ens ha afectat aquest programa: Takeshi's Castle, o conegut al nostre país com: Humor Amarillo; doncs bé, aquest programa ideat i dirigit per Takeshi Kitano (sí, el director de pel·lícules) ens mostra tot un seguit de persones que s'enfronten a vàries proves per tal d'aconseguir passar a la següent ronda i ser el guanyador del programa. A part de ser un programa entretingut, i realment, molt divertit, podem trobar proves que més tard vam veure al nostre país (amb l'ambientació canviada, parlem, de les idees, tot i que a vegades el joc és exactament el mateix).

Si torneu a repassar les proves, o bé, si teniu bona memòria potser us sonaran d'un altre programa... no? Doncs bé... atenció al següent video, i és que no ho sembla, però la televisió japonesa també va arribar a la televisió espanyola de manera subliminal!!

--------------------------------------------------------------------------------

Seguramente os estaís preguntando en que nos ha afectado este programa: Takeshi's Castle, o conocido a nuestro país cómo: Humor Amarillo; pués bien, este programa ideado y dirigido por Takeshi Kitano (sí, el director de peliculas) nos muestra una serie de personas que se enfrentan a diferentes pruevas para conseguir pasar a la siguiente ronda y ser el ganador del programa. A parte de ser un programa entretenido, y realmente, muy divertido, podemos encontrar pruevas que más tarde vimos a nuestro país (con la ambientación canviada, hablamos, de las ideas, aunque a veces el juego es exactamente el mismo).

Si volveís a ver las pruevas, o bien, si teneís buena memória quizás os suenen de otro programa... no? Pués bien... atención al seguiente video, y es que no lo parece, pero la televisión japonesa también llegó a la televisión española de manera subliminal!!





Seguirem informant

--------------------------------------------------------

Seguiremos informando

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Montse!
Te escribo desde Sapporo,
he encontrado tu blog por la red,
si necesitas cualquier cosa para tu proyecto me cuentas,
Saludos!
Manuel