dimecres, 2 d’abril del 2008

Japonès amb vinyetes / Japonés en viñetas

Hi ha varis llibres al mercat sobre l'idioma japonès, aquest és un d'ells...

Aquest llibre ens va molt bé per veure l'estreta relació amb la què ens ha arribat l'estudi de l'idioma japonès amb els màxims consumidors, els lectors de manga i anime.

Japonès amb vinyetes és un llibre de Marc Bernabé, on ens dona classes de japonès a través del món del manga, porta dos volums, el nivell elemental i el nivell intermig.

Una manera pels autodidàctes del japonès d'apendre l'idioma amb explicacions facilitades a través dels dibuixos, amb exercicis, etc.

Aquest llibre es troba amb castellà, català... i ha sortit a la venda el llibre d'exercicis a part del llibre principal.

Seguirem informant.

---------------------------------------------------------------------------

Hay varios libros al mercado sobre el idioma japonés, este es uno de ellos...

Este libro nos va muy bien para ver la estrecha relación en la que nos ha llegado el estudio del idioma japonés con sus máximos consumidores, los lectores de manga y anime.

Japonés en viñetas es un libro de Marc Bernabé, en dónde nos da classes de japonés a través del mundo del manga, lleba editados dos volumenes, el nivel elemental y el nivel intermedio.

Una forma para los autodidactos del japonés de aprender el idioma con explicaciones facilitadas por los dibujos, con ejercicios, etc.

Este libro se encuentra en castellano, català... y ha salido a la venta el libro de ejercicios a parte del libro principal.

Seguiremos informando.